Volledig aanpak

dakdekkersbedrijf

Excellent Roofing is een ervaren dakdekkersbedrijf uit Amsterdam. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten dakbedekking. 

We werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Voor elk soort dak hebben we de juiste oplossing. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een plat dak, een pannendak of zelfs een dak van een tuinhuis. 

Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Via de bovenstaande knop 'offerte aanvragen' vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Stucen, schilderen en gipsplaat afwerking door Excelent Roofing

Naast onze expertise in dakwerkzaamheden, biedt Excelent Roofing ook professionele diensten aan op het gebied van stucen, schilderen en gipsplaat afwerking. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw muren en plafonds er perfect afgewerkt uitzien, zowel binnen als buiten.

Stucen: Of het nu gaat om een gladde afwerking of een decoratieve structuur, wij stucen met oog voor detail, zodat uw muren strak en egaal zijn.

Schilderen: Onze schilders gebruiken hoogwaardige verf en garanderen een strakke, duurzame afwerking die jarenlang meegaat. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje voor uw interieur of het onderhouden van de buitenkant van uw woning, wij staan voor u klaar.

Gipsplaat Afwerking: Van het plaatsen van nieuwe gipsplaten tot de naadloze afwerking, wij zorgen ervoor dat uw wanden en plafonds er professioneel uitzien.

Andere werkzaamheden op aanvraag
Bij Excelent Roofing bieden we ook aanvullende diensten aan. Heeft u specifieke wensen of andere klussen die moeten worden uitgevoerd? Neem gerust contact met ons op, zodat we uw project op maat kunnen verzorgen.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.