Werkwijze

Hoe wij te werk gaan

Bij Excellent Roofing werken we altijd volgens een standaard werkwijze. Door klussen op deze manier aan te pakken, zorgen we voor tevreden klanten en mooie daken.

Stap 1: Vrijblijvende offerte

De eerste stap is altijd een vrijblijvende offerte. Onze offertes geven een duidelijk overzicht van de werkzaamheden die we gaan uitvoeren. We zijn duidelijk over de prijzen én de planning van de opdracht, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Stap 2: Jouw kijk op de zaak

Ben je tevreden met onze offerte? Als je nog opmerkingen of suggesties hebt, horen we dat graag! Door samen naar je dak te kijken, komen we tot het allerbeste eindresultaat. Voor ons is vooral belangrijk dat jij blij bent met het eindresultaat. Als je tevreden bent met de offerte, gaan we door naar stap 3.

Stap 3: Afspraak plannen

We maken een afspraak zodat het duidelijk is wanneer we langskomen om onze werkzaamheden uit te voeren. Mocht er iets gebeuren, zoals extreem weer, waardoor we niet kunnen werken, laten we dat op tijd weten. Zo zit je nooit te wachten op dakdekkers die niet komen opdagen.

Stap 4: Het dak op

In deze stap begint het echte werk. We komen langs om onze werkzaamheden uit te voeren en gaan niet weg voordat er een prachtig en afgewerkt dak op je woning ligt. Zo simpel is het.

Stap 5: Rapport

Nadat we onze werkzaamheden hebben afgerond, krijg je van ons een rapport. In dit rapport zie je precies wat we gedaan hebben. Dit is een handig overzicht dat je kunt bewaren, zodat je altijd weet wat er precies met je dak is gebeurd. Het rapport bestaat uit zaken als de bon, een garantiebewijs en onze contactgegevens, maar ook:

– Een volledige rapportage van de uitgevoerde klus
– Een beschrijving van de situatie voor de reparaties
– Een gedetailleerde beschrijving van de uitgevoerde reparaties
– Een beschrijving van de situatie na de reparaties

Tijdens het hele proces vinden we het ontzettend belangrijk om contact met je te houden. Zo zorgen we dat je altijd tevreden blijft. Lijkt je dat een prettige werkwijze? Neem dan contact met ons op!

Spoedklus/ Daklekkage

Heb je een spoedklus, zoals een lekkage? Dan gaan we anders te werk. We zijn binnen twee uur op locatie en stoppen het lek zo snel mogelijk met een noodreparatie of kleine ingreep. Daarna kijken we in overleg naar vervolgstappen om het dak weer helemaal veilig te maken.

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten