Dakgoten

dakdekkersbedrijf

Excellent Roofing is een ervaren dakdekkersbedrijf uit Amsterdam. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten dakbedekking. 

We werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Voor elk soort dak hebben we de juiste oplossing. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een plat dak, een pannendak of zelfs een dak van een tuinhuis. 

Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Via de bovenstaande knop 'offerte aanvragen' vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Dakgoten

We renoveren of vervangen lood- en zinkwerk, afhankelijk van de staat van de dakgoten. Zinkwerk dat goed gezet is, gaat normaliter 20 jaar lang mee. Is het zinkwerk in jouw dakgoot ouder? Dan is het misschien tijd om het zinkwerk te vervangen. We kijken eerst of we het zinkwerk een nieuwe laag kunnen geven. Als het zink te oud is, is vervangen de enige optie.

Ook repareren of vervangen we kunststof dakgoten. Gaan we aan de slag met de dakgoten van je huis, dan controleren we ook altijd meteen de regenpijpen, zodat alles goed op elkaar aansluit.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.