Daklekkage

dakdekkersbedrijf

Excellent Roofing is een ervaren dakdekkersbedrijf uit Amsterdam. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten dakbedekking. 

We werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Voor elk soort dak hebben we de juiste oplossing. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een plat dak, een pannendak of zelfs een dak van een tuinhuis. 

Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Via de bovenstaande knop 'offerte aanvragen' vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Specialist bij daklekkages

Niets is zo vervelend als een daklekkage. Je wilt dan graag snel worden geholpen en bij Excellent Roofing begrijpen wij dat als geen ander. Om die reden staat er altijd binnen een uur een vakkundige dakdekker bij jou voor de deur!

24/7 bereikbaar

Onze 24/7 spoeddienst stelt ons in staat om zo snel mogelijk aanwezig te zijn mocht je een daklekkage hebben. Zodra je een daklekkage opmerkt is snel handelen van cruciaal belang. Door snel contact op te nemen met Excellent Roofing, kun je ergere waterschade voorkomen. Het is namelijk mogelijk dat een daklekkage (water)schade brengt aan de rest van je dak en zelfs aan de rest van je woning!

Onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en om dat onverstoord door te kunnen laten gaan, is het belangrijk een daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen.

Opsporen van lekkage

Soms lijkt een daklekkage niet ernstig en wil je misschien even wachten met het inschakelen van een vakkundige dakdekker. Het is belangrijk om te beseffen dat een lekkage nooit vanzelf verdwijnt. Daarnaast is het opsporen van een lekkage vaak erg moeilijk en zijn er speciale technieken en apparaten vereist om deze op te kunnen sporen. Bij Excellent Roofing maken we gebruik van deze specialistische methoden om snel en secuur de lekkage op te kunnen sporen. Vanwege de grote risico’s die gebonden zijn aan het onbehandeld laten van een daklekkage, en het gevaar dat je de daklekkage niet zelf kunt opsporen, is het belangrijk om een specialist in te schakelen. Als dakdekker in Amsterdam en omstreken met jarenlange ervaring bestaat er voor ons geen lekkage die we niet kunnen opsporen én repareren!

Oorzaken van lekkage

Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. De gespecialiseerde dakdekkers van Excellent Roofing sporen de exacte locatie van de lekkage op en kunnen daarbij precies bepalen waardoor de lekkage is ontstaan. Dit is nodig om lekkages in de toekomst te kunnen voorkomen!

Pannendak: de meest voorkomende lekkages bij een pannendak ontstaan na een hevige storm of zware regenbui. Dit soort weersomstandigheden kunnen veroorzaken dat een dakpan wegwaait, de dakpannen poreus raken of dat ze zelfs breken. Dit zijn allemaal mogelijke oorzaken voor een daklekkage.
Plat dak: de dakbedekking op platte daken kan door verschillende weersomstandigheden na verloop van tijd gevoelig worden en hierdoor kunnen scheuren ontstaan. Door jaarlijks te inspecteren kan er worden voorkomen dat een kleine scheur zich ontwikkelt tot een grotere scheur. In het geval van een lekkage door een scheur aan de dakbedekking, kan Excellent Roofing een reparatie uitvoeren en zo de lekkage beëindigen.
Dakrand: ook bij een dakrand kan zich een lekkage voordoen. Dit heeft vaak tot gevolg dat het water naar binnen sijpelt en er vochtplekken ontstaan in je woning. Plezierig wonen staat hoog in het vaandel bij Excellent Roofing en wij komen je dakrand graag repareren. Hiervoor kun je ook contact opnemen met onze spoeddienst. 
Dakkapel: een dakkapel moet goed aangesloten zijn, en blijven, met de rest van het dak. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan kunnen er daklekkages ontstaan zodra extreme weersomstandigheden vele krachten uitoefenen op deze aansluiting.
Schoorsteen: door de lengte van de schoorsteen vangt deze veel wind. Na verloop van tijd kunnen de vele windstoten een negatieve invloed hebben op de isolatie en ontstaan er lekkages. Daarnaast is het ook mogelijk dat de aansluiting van de schoorsteen met het dak niet meer optimaal is. Hierdoor kunnen er scheuren ontstaan en krijg je last van lekkages.

Wat kan Excellent Roofing doen

Kleine reparatie: ieder type dak vereist een andere aanpak om de lekkage op te lossen. Bij een plat dak kan een scheur soms al gedicht worden door middel van een speciale pasta of reparatiestrip. Een pannendak is soms al in orde door de dakpannen recht te leggen of door een paar dakpannen te vervangen.
In het geval van schoorstenen of dakkapellen kan de daklekkage soms verholpen worden door de loodslabben te vervangen.
Renovatie: als onze ervaren dakdekkers tot de conclusie komen dat de lekkage wordt veroorzaakt door grotere problematiek, zoals beschadigde dakbedekking, dan is het nodig om deze te renoveren. Hierbij wordt de lekkage verholpen door de dakbedekking volledig te vernieuwen.
Bij een plat dak kunnen we soms de problemen verhelpen door een nieuwe laag bitumen over de oude heen te leggen.
Nieuw dak: in zeer uiterste gevallen is het nodig om een geheel nieuwe dak te plaatsen. Dit kan ook nodig zijn als de levensduur van je dak bereikt is. In dit geval heb je geen garantie meer op plezierig wonen omdat je geen bescherming hebt tegen regen en wind. Bij Excellent Roofing staat plezierig wonen hoog in het vaandel en om die reden kunnen wij ook een geheel nieuw dak plaatsen met garantie op kwaliteit en efficiëntie!

Als dakdekker in Amsterdam en omstreken met jarenlange ervaring bestaat er voor ons geen lekkage die we niet kunnen opsporen en repareren! Wil jij graag zo snel mogelijk weer plezierig wonen?

Bel onze spoeddienst of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten