Dakrenovatie

dakdekkersbedrijf

Excellent Roofing is een ervaren dakdekkersbedrijf uit Amsterdam. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten dakbedekking. 

We werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Voor elk soort dak hebben we de juiste oplossing. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een plat dak, een pannendak of zelfs een dak van een tuinhuis. 

Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Via de bovenstaande knop 'offerte aanvragen' vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Dakrenovatie

Bij Excellent Roofing beseffen wij hoe belangrijk jouw dak is. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons! Om te kunnen garanderen dat je niet beperkt wordt in je dagelijkse leven, is het ontzettend belangrijk om jouw dak op tijd te renoveren. In veel gevallen is een gehele vernieuwing niet nodig en kan een renovatie uitkomst bieden. Excellent Roofing kan je hierbij van dienst zijn!

Waarom dakrenovatie

In sommige gevallen kunnen de ervaren dakdekkers van Excellent Roofing de problemen verhelpen door één of meerdere onderdelen van het dak vernieuwen.
Hierbij is het belangrijk om het verschil tussen een reparatie en renovatie te weten.

Dakreparatie = hierbij wordt een beschadiging gerepareerd. Bijvoorbeeld, het repareren van een lekkage of een kapotte dakpan.
Dakrenovatie = dit houdt in dat één of meerdere onderdelen van het dak worden vernieuwd. Meestal kiezen wij van Excellent Roofing voor deze optie wanneer een reparatie niet meer voldoende effectief zal zijn of wanneer de totale reparatiekosten te hoog zijn.

Dit zijn de voordelen van een dakrenovatie:
1) Vernieuwt je dak waardoor je dak weer jarenlang mee kan gaan.
2) Goedkoper dan een compleet nieuw dak.
3) In sommige gevallen kunnen veel oude onderdelen hergebruikt worden. Dit bespaart in tijd en kosten.

Kosten dakrenovatie

De kosten van een dakrenovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om deze reden willen wij je graag erop wijzen dat je bij Excellent Roofing vrijblijvend een offerte kunt laten opstellen.

Bij het opstellen van deze vrijblijvende offerte bespreken we uitvoerig wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met jouw dak!

Het is handig om alvast te weten dat de volgende factoren in ieder geval een invloed hebben op de offerte:
1) Daktype
2) Nodige materiaal
3) Dakoppervlak

Je daktype heeft invloed op de keuze voor nodige materiaal. Bitumen en PVC zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor platte daken en dakpannen zijn alleen geschikt voor hellende daken. Onze ervaren dakdekkers kunnen je uitgebreid inlichten over de nodige keuzes.

Tips dakrenovatie

Een dakrenovatie kan soms veel tijd, en ruimte, in beslag nemen. Daarom adviseren wij van Excellent Roofing om goed na te denken over mogelijke andere werkzaamheden die je aan je dak wilt laten uitvoeren. Op deze manier bespaar je op de kosten en voorkom je dat je twee keer in een grote verbouwing zit.
Voorbeelden van andere werkzaamheden zouden kunnen zijn:
– Plaatsen van een dakkapel
– Plaatsen dakisolatie

Daarnaast is het belangrijk om te controleren of je een vergunning moet aanvragen voor de dakrenovatie. In sommige gevallen is dit niet nodig maar controleer voor de zekerheid bij de gemeente wat de regels zijn, om vervelende verrassingen te voorkomen.

Als dakdekker in Amsterdam en omstreken met jarenlange ervaring bestaat er voor ons geen dak dat we niet kunnen renoveren! Wil jij graag zorgen dat jouw dak weer jarenlang mee kan gaan zodat je ongestoord verder kunt genieten van jouw woning?

Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.