Dakinspectie

dakdekkersbedrijf

Excellent Roofing is een ervaren dakdekkersbedrijf uit Amsterdam. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten dakbedekking. 

We werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Voor elk soort dak hebben we de juiste oplossing. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een plat dak, een pannendak of zelfs een dak van een tuinhuis. 

Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Via de bovenstaande knop 'offerte aanvragen' vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Dakinspectie en onderhoud

Bij Excellent Roofing beseffen wij hoe belangrijk jouw dak is. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons! Om te kunnen garanderen dat je niet beperkt wordt in je dagelijkse leven, is het ontzettend belangrijk om regelmatig jouw dak te laten inspecteren. Excellent Roofing kan je hierbij van dienst zijn!

Je dak beschermt jou en de rest van je woning tegen regen, sneeuw en overige weersomstandigheden. De bescherming die het dak biedt kan alleen voortbestaan als je dak een goede conditie heeft. Door het wisselende weer heeft een dak veel te verduren en soms kan er al iets mankeren aan jouw dak zonder dat je daar erg in hebt. De ervaren en gespecialiseerde monteurs van Excellent Roofing komen graag langs om te controleren of er zwakke plekken zitten in jouw dak. Dit is nodig om te voorkomen dat er grote problemen aan jouw dak ontstaan!

Onze ervaren en gespecialiseerde monteurs komen graag langs om de situatie van je dak te analyseren. De jarenlange ervaring van Excellent Roofing maakt het mogelijk om elk type dak te inspecteren. Tijdens de inspectie wordt er naar de vele verschillende onderdelen van het dak gekeken. Hierbij moet je denken aan:
– Dakgoten
– Dakbedekking
– Dakconstructie
– Schoorsteen
– Dakkapel of dakraam
– Zonnepanelen

Wat kan Excellent Roofing doen

Tijdens onze dakinspectie wordt er uitgebreid gekeken naar jouw dak en kan er een situatieschets worden gemaakt. Mochten er zwakke plekken zitten aan jouw dak, of onderdelen ervan, dan wordt dit uitvoerig met je besproken. Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende offerte waarbij er ook wordt geluisterd naar jouw wensen en adviezen. In deze offerte krijg je een compleet overzicht van de nodige dakwerkzaamheden en de bijbehorende kosten.

Ons advies

Het kan ook zo zijn dat er uit onze inspectie blijkt dat jouw dak in prima orde is. Mocht je geen hoogtevrees hebben, dan adviseren we je het volgende:
Hou je dak goed schoon: verwijder alle bladeren, mos en overige vuil. Schone daken zorgen ervoor dat je beter zicht hebt op mogelijke mankementen. Lees hier meer over het reinigen van je dak. 
Hou je dakgoten schoon: deze kunnen zich namelijk snel vullen met bladeren en als deze lang blijven liggen heb je meer kans op verstoppingen. Lees hier meer over het reinigen van je dakgoten. 
Plan een jaarlijkse dakinspectie bij Excellent Roofing: dit zorgt ervoor dat mogelijke gebreken tijdig worden opgespoord. Zo voorkom je grote gebreken.

Mocht je wel hoogtevrees hebben, of simpelweg voorkeur hebben voor een specialist die het gehele dak en alle onderdelen in één sessie kan schoonmaken, dan stelt Excellent Roofing graag één van de gespecialiseerde monteurs ter beschikking.

Bij Excellent Roofing kost een dakinspectie altijd €119,00 (ex btw).

Als dakdekker in Amsterdam en omstreken met jarenlange ervaring bestaat er voor ons geen dak die we niet kunnen inspecteren en zo nodig repareren! Wil jij graag weten hoe het gesteld is met jouw dak zodat je ongestoord verder kunt genieten van jouw woning?

Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.