Reiniging

dakdekkersbedrijf

Excellent Roofing is een ervaren dakdekkersbedrijf uit Amsterdam. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten dakbedekking. 

We werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Voor elk soort dak hebben we de juiste oplossing. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een plat dak, een pannendak of zelfs een dak van een tuinhuis. 

Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Via de bovenstaande knop 'offerte aanvragen' vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Dakreiniging

Bij Excellent Roofing beseffen wij hoe belangrijk jouw dak is. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons! Om te kunnen garanderen dat je niet beperkt wordt in je dagelijkse leven, is het ontzettend belangrijk om regelmatig jouw dak te laten reinigen. Excellent Roofing kan je hierbij van dienst zijn!

Waarom dak reinigen

Je dak beschermt jou en de rest van je woning tegen regen, sneeuw en overige weersomstandigheden. De bescherming die het dak biedt kan alleen voortbestaan als je dak een goede conditie heeft. Door het wisselende weer heeft een dak veel te verduren en soms kan er al iets mankeren aan jouw dak zonder dat je daar erg in hebt. De ervaren en gespecialiseerde monteurs van Excellent Roofing komen graag langs om je dak te reinigen zodat er voorkomen kan worden dat er grote problemen aan jouw dak ontstaan! 

Frisse uitstraling: door je dak regelmatig te laten reinigen behoud jouw woning een frisse uitstraling. Immers, het dak is een groot onderdeel van je woning en deze wil je natuurlijk net zo mooi houden als de rest van je woning!
Voorkomen van problemen: terwijl je dak jou beschermt tegen de vele weersomstandigheden in Nederland, krijgt het ook te maken met een hoop viezigheid. Na verloop van tijd zul je merken dat er mos en algen groeien op je pannen. Hierdoor gaan je dakpannen er niet meer mooi uitzien en ontstaat er een groene aanslag. Helaas heeft dit ernstige gevolgen! De wortels van deze mossen en algen dringen namelijk door in je dakpannen waardoor je dakpannen poreus worden. Dit kan weer leiden tot (ernstige) vochtproblemen. Voor meer informatie over vochtproblemen en lekkages, verwijzen wij je graag door naar deze pagina.

Wat kan Excellent Roofing doen

Excellent Roofing gebruikt verschillende technieken om jouw dak grondig te reinigen. Wij komen graag bij je langs om jouw dak, en alle onderdelen ervan, grondig te reinigen zodat jij niet het gevaar hoeft op te zoeken door het zelf te doen!

Betonnen dakpannen reinigen: deze zijn makkelijk te reinigen met behulp van een hogedrukspuit. Helaas moeten deze vaker gereinigd worden omdat ze minder goed bestand zijn tegen vuil en mos.
Keramische dakpannen reinigen: deze zijn vaak duurder in aanschaf omdat ze meestal een glazuurlaag bevatten. De glazuurlaag zorgt ervoor dat mos en vuil zich minder goed kunnen hechten. Dit betekent dat deze dakpannen minder vaak gereinigd hoeven te worden. Mochten ze toch gereinigd moeten worden, dan maken wij gebruik van een hogedrukspuit en eventueel een speciaal reinigingsmiddel.
Leien dak reinigen: een leien dak kan niet bespoten worden met een hogedrukspuit omdat de leien hiervoor te zacht zijn. Bij dit type dak reinigen wij daarom met behulp van een chemisch reinigingsmiddel.
Dakgoten reinigen: om te voorkomen dat het regenwater niet snel genoeg wordt afgevoerd door je dakgoten, is het belangrijk deze jaarlijks te laten reinigen. Hierbij maken wij gebruik van een hogedrukspuit en een lange ijzerdraad om het vuil naar beneden te duwen en op te vangen. Ook dakgoten kunnen lekkages veroorzaken en daarom adviseren wij regelmatige inspectie en reiniging van jouw dakgoten!
Dak coaten: het aanbrengen van een coating op je dak zorgt ervoor dat vuil, mos en algen zich minder goed kunnen hechten op je dakpannen. Daarnaast ziet je dak er weer als nieuw uit omdat we voor de coating dezelfde kleur als je dakpannen gebruiken. Excellent Roofing zorgt er op deze manier voor dat je dak weer enige tijd bestand is tegen alle weersomstandigheden!
Dak impregneren: mocht je voorkeur hebben voor een langere bescherming, dan kun je ervoor kiezen om je dak te laten impregneren. Hierbij spuiten wij het gehele oppervlakte in met een kleurloos impregneermiddel. Dit middel dringt door tot in alle mogelijke poriën van je dak en zorgt er voor dat je dak water,- en vuilafstotend is.

Het reinigen van je dak kan veel inspanning van je vereisen. Excellent Roofing stelt graag één van de gespecialiseerde monteurs ter beschikking. Onze ervaren dakdekkers reinigen je gehele dak en alle onderdelen ervan!

Als dakdekker in Amsterdam en omstreken met jarenlange ervaring bestaat er voor ons geen dak dat we niet kunnen reinigen! Wil jij graag jouw dak grondig laten reinigen zodat je ongestoord verder kunt genieten van jouw woning?

Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.