Diensten

Waar heb je hulp bij nodig?

Wij bieden verschillende dakdekdiensten aan bij Excellent Roofing. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en professionele dakdekkers die op veel verschillende daken gewerkt hebben.

Wist je bijvoorbeeld dat wij ruime ervaring hebben met monumentale panden? Of dat wij ook te benaderen zijn voor grootschalige projecten voor het plaatsen van nieuwe daken?

Hieronder kun je uitgebreid lezen welke dakwerkzaamheden wij aanbieden en wat ze allemaal inhouden.

Wij helpen graag met de reparatie van uw dak

De werkwijze van Excellent Roofing

‘We are roofers: we don’t stop when we are tired, we stop when we are done!’

Dit is het motte van Excellent Roofing en deze werkwijze kun je bij iedere type klus van ons verwachten. Wij vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te leveren zodat jij tevreden bent over je dak. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons!

Bij Excellent Roofing heb je garantie op de meest efficiënte werk en dit begint al bij onze vrijblijvende offerte. Bij het opstellen van de offerte luisteren we graag naar jouw advies en suggesties, om uiteindelijk een compleet overzicht te verschaffen van de te verwachten werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Na akkoord streven wij er naar om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met je dak. Als de klus naar tevredenheid is afgerond en je weer tevreden bent met jouw dak, ontvang je van ons een rapport waarin we uitgebreid beschrijven wat we precies met jouw dak hebben gedaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Naast de reguliere dakreparaties kun je bij Excellent Roofing ook terecht voor andere werkzaamheden aan het dak. Wij doen bijvoorbeeld inspecties om te controleren hoe het er voor staat met je dak en we verrichten dakonderhoud om jouw dak optimaal te laten functioneren. Wil je meer weten over onze diensten? Lees hier verder.

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten