Dakdekker Amsterdam en omstreken

dakdekkersbedrijf

Excellent Roofing is een ervaren dakdekkersbedrijf uit Amsterdam. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten dakbedekking. 

We werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Voor elk soort dak hebben we de juiste oplossing. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een plat dak, een pannendak of zelfs een dak van een tuinhuis. 

Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Via de bovenstaande knop 'offerte aanvragen' vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Zoek je een dakdekker in Amsterdam en omstreken?

Bij Excellent Roofing beseffen wij hoe belangrijk jouw dak is. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons! Om te kunnen garanderen dat je niet beperkt wordt in je dagelijkse leven, is het ontzettend belangrijk om regelmatig een dakdekker langs te laten komen voor de nodige werkzaamheden. Excellent Roofing kan je hierbij van dienst zijn!

Spoedservice Amsterdam en omstreken

Snel hulp nodig van een professionele dakdekker in Amsterdam en omstreken? Neem dan snel contact met ons op! Wij zorgen bij spoed dat we binnen een uur bij je zijn, zodat we meteen kunnen beginnen met een noodreparatie. Zo beperken we de schade en kun jij zo snel mogelijk weer genieten van je gehele woning!

Professionele hulp nodig bij uw klus?

Bij Excellent Roofing beseffen wij hoe belangrijk jouw dak is. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons! Wij zijn je graag tot dienst bij het realiseren van een prettige woonomgeving. Via onderstaande knop kun je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Hopelijk tot snel!

Vraag offerte aan

Dakinspectie

Vermoed je dat er iets aan je dak moet gebeuren maar weet je dit niet zeker? Excellent Roofing komt dan graag bij je langs om je dak te inspecteren. Onze dakinspectie kost altijd €119,00 (ex btw) en na afloop ontvang je een vrijblijvende offerte. Als onze ervaren inspecteurs iets vinden, maken we graag direct een afspraak om het probleem te verhelpen. Voor meer informatie over onze dakinspectie, zie hier.

Daklekkage

Niets is zo vervelend als een daklekkage. Je wilt dan graag snel worden geholpen en bij Excellent Roofing begrijpen wij dat als geen ander. Om die reden staat er altijd binnen een uur een vakkundige dakdekker bij jou voor de deur!
Zelfs tijdens een regenbui komen wij graag langs voor een noodoplossing. Daarna kijken we samen naar een oplossing voor de lange termijn.
Lees hier meer over daklekkages en hoe Excellent Roofing kan helpen.

Dakreparatie

Excellent Roofing kan verschillende dakreparaties uitvoeren. Bij een dakreparatie wordt een beschadiging gerepareerd, zoals een kapotte dakpan. Onze kundige dakdekkers kunnen bij zowel platte als schuine daken inspecties en reparaties uitvoeren. In sommige gevallen is een dakreparatie niet meer voldoende en moeten we over gaan op een dakrenovatie. Hier lees je wat een dakrenovatie inhoudt en hoe Excellent Roofing hierbij van dienst kan zijn.

Dakdekken

De dakdekkers van Excellent Roofing hebben kennis van alle zaken met betrekking tot dakdekken. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ervaring met allerlei soorten daken. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook ervaring hebben met monumentale daken? Hierbij is het, onder andere, erg belangrijk dat het originele uiterlijk van het dak in ere wordt gehouden. Voor meer informatie over het dakdekken, zie deze pagina

Dakonderhoud

Door alle wisselende weersomstandigheden krijgt een dak veel te verduren. Bij Excellent Roofing beseffen wij hoe belangrijk jouw dak is. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons! Om te kunnen garanderen dat je niet beperkt wordt in je dagelijkse leven, is het ontzettend belangrijk jouw dak goed te onderhouden. Excellent Roofing kan je hierbij van dienst zijn! Zie deze pagina voor een overzicht van alle dakwerkzaamheden die wij kunnen verrichten. 

Contacteer ons gemakkelijk

Heb je een vraag? Die beantwoorden wij graag!
In het geval van een daklekkage die met spoed verholpen moet worden, kun je via WhatsApp en telefoon 24/7 contact met ons opnemen. 

Dakpannen

Dakpannen worden bij hellende daken nog steeds het meest gebruikt als dakbedekking. Dit komt doordat ze niet duur zijn en een relatief lange levensduur hebben. Deze kan oplopen tot 100 jaar! Hierbij is het belangrijk dat je tijdig je dak laat reinigen, om te garanderen dat je dakpannen lang mee kunnen gaan. Excellent Roofing voert met plezier alle reinigingswerkzaamheden op je dak uit. Lees hier meer over het belang van regelmatige dakreinigingen.

Tijdens het reinigen controleren de ervaren dakdekkers van Excellent Roofing de conditie van je gehele dak en diens onderdelen. Door regelmatig jouw dak te laten controleren, kun je vroegtijdig beschadigde dakpannen opsporen en lekkages voorkomen. Lees hier meer over het verband tussen daklekkages en dakpannen.

Dakleer/Bitumen

Voor platte daken is dakleer de meest veelvuldig gekozen vorm van dakbedekking. Onder de categorie dakleer valt ook Bitumen, ookwel bitumineuze dakbedekking genoemd. Dit is een variant van dakleer en is gemaakt van aardolie met polyester en glasvezel. Tijdens het raffinageproces wordt het uit aardolie gehaald en is het een vaste stof. Bij extreme hitte neemt het een vloeibare vorm aan en kan het op zowel hellende als platte daken worden aangebracht. Bitumen heeft vele voordelen, namelijk: 
– Zeer betaalbaar                                           
– Waterdicht en sterk materiaal                     
– Relatief gemakkelijk en snel te plaatsen
– Goed te repareren of te vervangen
– Vaak geproduceerd van gerecyclede stoffen, dus een milieu verantwoorde optie!

Het team van Excellent Roofing, bestaande uit enkel professionele dakdekkers, heeft veel ervaring met het aanleggen of repareren van bitumen daken. Graag komen we bij je langs om je dak weer in ere te herstellen! Lees hier meer over dakleer en bitumen.

Complete daken

Onze dakdekkers kunnen ook een compleet nieuw dak aanleggen. Soms is het verstandig om bij een kapot dak geen reparatie uit te voeren, maar een heel nieuw dak te maken. Dat klinkt onlogisch, maar repareren is op de lange termijn vaak duurder wanneer een dak van slechte kwaliteit is. Onze nieuwe daken gaan lang mee, waardoor het een duurzame en goedkopere oplossing is.

Groendak

Het is inmiddels een heuse trend geworden; groendaken! Dit zijn prachtige daken waarop vegetatie groeit. Inmiddels kiezen veel steden er bewust voor om op de daken van grote gebouwen zulke groendaken aan te leggen. In sommige gevallen bestaan deze immense groendaken uit allerlei verschillende soorten planten en boompjes.

Tegenwoordig beseffen we steeds meer hoe belangrijk het is om duurzamer te gaan leven en wonen.  Door een groendak aan te laten leggen kun je op verschillende manieren jouw steentje bijdragen aan flora en fauna. Wil je ook een duurzame en prettige leefomgeving creëren voor jezelf en de generaties na jou? Excellent Roofing kan je hierbij van dienst zijn! Lees hier meer over groendaken. 

Wij helpen graag met de reparatie van uw dak

De werkwijze van Excellent Roofing

‘We are roofers: we don’t stop when we are tired, we stop when we are done!’

Dit is het motte van Excellent Roofing en deze werkwijze kun je bij iedere type klus van ons verwachten. Wij vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te leveren zodat jij tevreden bent over je dak. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons!

Bij Excellent Roofing heb je garantie op de meest efficiënte werk en dit begint al bij onze vrijblijvende offerte. Bij het opstellen van de offerte luisteren we graag naar jouw advies en suggesties, om uiteindelijk een compleet overzicht te verschaffen van de te verwachten werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Na akkoord streven wij er naar om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met je dak. Als de klus naar tevredenheid is afgerond en je weer tevreden bent met jouw dak, ontvang je van ons een rapport waarin we uitgebreid beschrijven wat we precies met jouw dak hebben gedaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Naast de reguliere dakreparaties kun je bij Excellent Roofing ook terecht voor andere werkzaamheden aan het dak. Wij doen bijvoorbeeld inspecties om te controleren hoe het er voor staat met je dak en we verrichten dakonderhoud om jouw dak optimaal te laten functioneren. Wil je meer weten over onze diensten? Lees hier verder.

Onze dakdekkers werken efficiënt, en zorgen altijd voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten